Privatvård

Varför privatvårdsförsäkring

Är du trött på att vänta? Vårdköerna är långa och vad samhället erbjuder är inte tillräckligt jämfört med behovet av vård. Med en privatvårdsförsäkring får man möjlighet att få den vård man behöver direkt. Privatvårdsförsäkringen ger dig garanti om vård, ersättning för resor, patientavgifter, operation- och sjukhusvård, vårdplanering och mycket mer. Ofta läser man om människor som fått vänta orimligt lång tid för att få en diagnos och sedan behandling.

 

Vad ingår i en privatvårdsförsäkring

Förutom förtur till operationer och vårdplanering får man genom en privatvårdsförsäkring en personligare service, du får hjälp att planera din vård, hjälp att boka tider och rådgivning.

Frågor om privatvårdsförsäkring

Vi får ofta frågor gällande privatvårdsförsäkring. Några av dem kanske du hittar svar på här nedan. Om inte så är du alltid välkommen att höra av dig!

 

Måste jag ha privatvårdsförsäkring?

Nej. Man måste inte teckna privatvårdsförsäkring. Men vi tycker att det är ett ansvarsfullt hanterande av de risker som vi alla utsätts för.

 

Täcker privatvårdsförsäkringen utomlands?

Ja, i regel täcker en privatvårdsförsäkring dig utomlands dygnet runt i hela världen. Vissa undantag finns givetvis hos olika försäkringsbolag.

 

Är det självrisk på privatvårdsförsäkring?

Nej. De flesta privatvårdsförsäkringar är utan självrisk.